1.224 Gràcies!

Ecotxe_Germinador_1224Gràcies

Ha faltat poc per arribar-hi però no ha pogut ser. Ens hem quedat a poc de ser entre els cinc primers del concurs de projectes per a la transició energètica Germinador Social -promogut per Som Energia i Coop57– que donava dret a accedir a la final. Finalment hem quedat en setena posició gràcies a molta gent que s’ha mogut per fer arribar la nostra proposta a molta més gent i animar-la a votar-nos. Encara hi ha l’opció de que un jurat seleccioni alguns candidats més, però això ja no depèn de nosaltres.

Però a Ecotxe estam molt contents per l’acollida que ha tengut la nostra proposta. Són 1.224 persones que han trobat que la nostra iniciativa és una gran idea. 1.224 persones que han votat per la nostra cooperativa de cotxe elèctric compartit i això ens omple d’orgull i de ganes -encara més- de posar en marxa el projecte el més aviat possible. Per això, seguirem treballant i fent tot lo possible per aconseguir els recursos necessaris amb la col·laboració de tothom.

La propera passa serà fer les proves amb el primer cotxe elèctric que estam a punt de rebre i fer circular per les carreteres de Mallorca. Vos n’anirem informant en les properes setmanes. Però si vols gaudir del seu ús compartint-lo amb altres persones i només pagar per les hores que l’utilitzis, no ho dubtis més i fes-te soci o sòcia aquí!

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s