Carregam bateries per a impulsar Ecotxe

El passat 17 de març vàrem celebrar l’Assemblea General de la cooperativa a la seu del GOB Mallorca (Palma). Va ser un bon moment per a fer balanç del primer any d’activitat i encarar el 2018 amb molts de projectes i ganes.

2b9aff06-6c02-43bb-9de4-eb2b543b1aff

A l’Assemblea vàrem aprovar l’activitat i els comptes de l’any 2017, una nova persona va ser elegida per al Consell Rector i vàrem establir les prioritats per al 2018.

En 2017 vàrem obtenir uns ingressos de 3.044 euros en els 8 primers mesos d’activitat cooperativa i el resultat va ser un dèficit de 1.660 euros. El balanç econòmic és sòlid gràcies a les 125 persones i entitats sòcies i a l’augment progressiu en l’ús del cotxe compartit.

L’Assemblea va establir un pla de treball enfocat a estendre el servei de cotxe elèctric compartit. L’objectiu és acabar el 2018 amb, com a mínim, un altre vehicle elèctric compartit.

Un any més, es va constatar que la cooperativa compta amb una gran base social amb moltes ganes de fer avançar la mobilitat sostenible. Pots consultar l’esborrany de l’acta completa aquí.

 

Ecotxe_2018_Tarifes_Banner

2 thoughts on “Carregam bateries per a impulsar Ecotxe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s